Zoals alle grote dingen beginnen we ook hier klein met de wekelijkse lessen. Stay tuned 4 updates. Proefles is gratis.Tijdens onze lessen werken we niet alleen aan superleuke choreo's! We hebben ook aandacht voor alles wat verder met dans te maken heeft, waaronder de 4 danselementen lichaam, ruimte, kracht en tijd. Tevens nemen we een stukje zelf-bewustwording en acceptie mee, als ook expressie en een hele grote dosis plezier dmv leuke oefeningen. 

Dinsdag
18.30-19.45

BURLESQUE / SHOWDANS  

* Tijdens deze les werken we wekelijks aan een choreografie. Veel afwisseling in verschillende stijlen. Het is een sensuele vorm van dans die we mixen met een stukje feminine, chairdance en showgirlstijl. In de lessen staat humor centraal en omarmen we onze vrouwelijkheid en die van de ander! We werken daarnaast expressie, uitstraling, houding en zelfvertrouwen d.m.v. leuke oefeningen. 

Dinsdag 20.00-21.00

ZUMBA * Ditch the workout, join the party! Zumba is genieten en dansen op de swingende en heetste Latijns-Amerikaanse muziek. Conditie, vetverbranding, flexibiliteit, co√∂rdinatie, lichaamshouding en vooral heel veel plezier! 

Vrijdag 
19.00- 20.00uur


BURLESQUE/SHOWDANS. * Tijdens deze les werken we wekelijks aan een choreografie. Veel afwisseling in verschillende stijlen. Het is een sensuele vorm van dans die we mixen met een stukje feminine, chairdance en showgirlstijl. In de lessen staat humor centraal en omarmen we onze vrouwelijkheid en die van de ander! We werken daarnaast expressie, uitstraling, houding en zelfvertrouwen d.m.v. leuke oefeningen.

Vrijdag
20.00


SHOWTEAMTRAINING